Wij zijn Voort

Dé detacheerder van de beste technische specialisten van Nederland. We helpen jou bij het vinden van de baan waar jij blij van wordt. En we helpen onze opdrachtgevers met het vinden van de juiste mensen. Samen werken aan groei. Dat is onze kracht.

Een baan via Voort?

Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat jij in de toekomst bij de juiste opdrachtgever belandt. Jij geeft aan waar jouw ambities liggen. Wat jij zoekt in een functie. Wij gaan op zoek naar een baan die bij jou past. Waar jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en vooruit kunt gaan. Een technische baan die precies aansluit op jouw ambities.

Traineeships in de techniek

Je twijfelt… Werken of toch doorstuderen? Je staat aan het begin van je carrière in de techniek. Zit vol ambitie en bent nog niet uitgeleerd. Met het Voort Traineeship ga jij je naast je baan razendsnel ontwikkelen. Het traineeship gaat in op de laatste ontwikkelingen en legt de focus op het verwerven van de juiste vaardigheden. Zo krijg jij de kennis waar het onderwijs onvoldoende op inspeelt, maar die je wel nodig hebt in de praktijk. Zo maak je na dit jaar gemakkelijk de volgende stap in je carrière.

Wil jij meer weten over Voort? Direct jouw mogelijkheden bekijken? Of in contact komen met één van onze consultants bij jou in de buurt? Ga naar www.voort.com of volg ons via social media.

Jouw toekomst is belangrijk

Als studentenvereniging dragen wij de verantwoordelijkheid om te werken aan onze toekomst. Daar hoort bij dat iedereen zijn steentje bijdraagt in de maatschappij en dus ook binnen onze vereniging. Door te doen, leren we elke dag bij en ontwikkelen we onszelf. Ontwikkeling en gezelligheid zijn daarbij erg belangrijk. Ben jij ook graag bezig met het ontwikkelen van je eigen toekomt, houd je wel van een biertje op zijn tijd en wil je ook graag profiteren van een uitgebreid (zakelijk) netwerk? Lid worden bij Studentenvereniging Maximus is dan de eerste stap.