Onze partners

Invloedrijke en aansprekende personen van geselecteerde partners van Maximus worden regelmatig uitgenodigd voor career events en netwerkborrels. Daarnaast biedt Maximus een rijk netwerk en aansprekende marketing mogelijkheden. Voor de selectie van partners richt Maximus zich op distingerende en innoverende markten. Van startende ondernemers tot grote multinationals, Maximus biedt perspectief op een interessante en gevarieerde samenwerking.

Maximus is een vereniging die maatschappelijke en milieuverantwoorde bedrijven en doelen serieus neemt. Samen bouwen aan een betere toekomst is om vele duidelijke redenen belangrijk. Leden zetten zich als vereniging, in groepen en individueel, graag in voor verantwoorde doelen.

Word ook partner!

0 + 6 = ?