Leuk dat je lid wilt worden van Studentenvereniging Maximus!

Als vereniging hanteren wij een aanmeldprocedure. Om je gemakkelijker kennis te laten maken met de vereniging en haar leden kan je enkel lid worden via een uitnodiging van een huidig lid. In verband met corona, is het nu lastig om in contact te komen met huidige leden.

Je kunt contact met ons op nemen door middel van: het onderstaand formulier, onze socials of stuur een berichtje via Whatsapp naar: 06-12407995

Je bent van harte welkom op onze wekelijkse borrels vanaf 21:00 in onze Sociëteit Het Forum, waar je altijd met open armen wordt ontvangen. Als je vrijblijvend een drankje komt doen kom je zo direct in aanraking met onze leden, die je gemakkelijk kunnen aandragen voor een lidmaatschap.

Lees nog even onze missie en visie door, zodat je precies weet waar wij als vereniging voor staan en wat je van ons kunt verwachten. Past Maximus bij jou en je idee van de studententijd, en houd je van gezelligheid maar ben je ook gericht op je carrière? Dan hopen we je snel te zien op één van onze borrels!

Hopelijk tot snel!

Meld je aan: