Maximus presenteert met alle trots het unieke en uitdagende spel; Dow Jones. Word een echte Wolf of Wall Street en koop je drank aan de bar op het juiste moment.

Het spel wordt gegeven in feestelijke sfeer. Onder het genot van de allerbeste platen drink jij je drankje, en terwijl je als een echte DiCaprio je dance moves laat zien, hou je de drankprijzen scherp in de gaten.

Gedurende de avond zullen de drankprijzen zowel dalen als stijgen, volledig afhankelijk van de vraag. Is er op een bepaald moment veel vraag naar drank A, dan zal de prijs van die drank automatisch stijgen. Is er weinig vraag? Dan daalt de prijs. De prijzen hebben een minimum en een maximum. Via speciale beursschermen kan je de actuele prijzen in de gaten houden. Het kan ook zomaar zijn dat de beurs volledig instort en de prijzen op het minimum komen te liggen. Het spel is live en draait om secondes dus zorg dat je slim speelt.

Om toegang te verkrijgen tot het beursspel betaal je €2,- cash bij binnenkomst.

Algemene info:

  • Datum: donderdag 30 maart 2017
  • Deuren open: 22.00 uur
  • Toegang: €2,- bij binnenkomst
  • Locatie: Miller Time Breda

De echte Wolf of Wall Street betekende niks zonder zijn vrouwelijke wederhelft. Kom jij met een groep vriendinnen? Dan hebben wij een verrassing in petto.