Lid worden

De leden van Maximus zijn allereerst ambitieus. Ze willen een boost geven aan hun studententijd. Niet alleen door middel van gezelligheid maar ook door samen hard te werken aan hun toekomst. Ze zetten zich in voor de vereniging en krijgen hier enorm veel ervaring en kennis voor terug. Samen met hun contacten vormen onze leden een professioneel netwerk van hoge kwaliteit. Natuurlijk zijn we ook altijd in voor een bak gezelligheid in Sociëteit ‘het Forum’.

Past Maximus bij jou en je idee van de studententijd? Houd je van gezelligheid maar wil je ook hard werken aan je toekomst? Schrijf je dan nu hieronder in! Je inschrijving wordt geaccepteerd zodra je bij ons op een borrel bent geweest zodat we weten wie je bent. Daarna word je uitgenodigd voor de inkomavond, waarop jij volwaardig lid wordt!

*Om lid te kunnen worden bij ons moet je ingeschreven staan bij een hbo+ opleiding.

Inschrijvingsformulier

Hoe ken je ons?*